Ar mūsu produktiem TAVA dzīve būs garšīgāka. SVEICIENI no NAUKŠĒNIEM!

Ar mūsu produktiem TAVA dzīve būs garšīgāka. SVEICIENI no NAUKŠĒNIEM!

Par mums

Jaunumi

Produkcija

 Eļļas

 Dzērieni

 Morsi

 Iesals

 Rauši

 Ķimenes

 Linsēklas

Kur nopirkt

Degustācija

Kontakti

Lapa atjaunota:

10.07.2017

 

Naukšēnu rapšu - diļļu eļļa 200 ml iepakojumā

Naukšēnu rapšu - diļļu eļļa  100 ml iepakojumā

Naukšēnu rapšu - diļļu eļļa  100 ml iepakojumā

Naukšēnu rapšu - diļļu eļļa  100 ml iepakojumā

MŪSU PRODUKCIJA

Naukšēnu rapšu - DIĻĻU eļļa

Diļļu dzimtene ir Vidusjūras austrumu piekraste, kur dilles audzēja jau daudzus gadsimtus pirms mūsu ēras.

Rapšu-diļļu eļļa iegūta ar aukstās spiešanas metodi.

Rapšu-diļļu eļļu kā piedevu var izmantot ļoti daudzu ēdienu gatavošanā – pie salātiem, biezpiena, zupām, gaļas, zivju, sēņu, dārzeņu un olu ēdieniem, kā arī gatavojot dažādus konservus.

Ieteicams uzglabāt tumšā, vēsā vietā.

 Izmēģini:

Siera un salātlapu salāti ar diļļu eļļas mērcīti. Sastāvdaļas: 200 g Holandes siers, svaigs gurķis, svaigie salāti, svaigie šampinjoni (daudzums pēc izvēles), 1 citrons, diļļu eļļa, bazili­ka lapas, sāls, pipa­i.

Pagatavošana (10 minūtes): Holandes sieru sarīvē uz rupjās rīves, svaigo gurķi un šampinjonus smalki sagriež, salātus sakapā pēc iespējas smalkāk. Visu saliek bļodiņā un pārlej ar diļļu eļļas mērcīti. Diļļu eļļas mērcīti gatavo blenderī samaļot bazilika lapas ar diļļu eļļu, citrona sulu, sāli un pipariem. Šādu mērcīti var izmantot arī zivju ēdieniem un citiem salātiem.

 

Iepakojums: 100 ml, 200 ml

Piegādes noteikumi: Vidzemes reģions, Rīga 5 dienu laikā.

 

Atpakaļ pie visu eļļu saraksta

 

Par mums | Jaunumi |Produkcija| Kur nopirkt | Kontakti
Copyright © 2017 SIA NAUKŠĒNI