Ar mūsu produktiem TAVA dzīve būs garšīgāka. SVEICIENI no NAUKŠĒNIEM!

Ar mūsu produktiem TAVA dzīve būs garšīgāka. !

Par mums

Jaunumi

Produkcija

 Eļļas

 Dzērieni

 Morsi

 Iesali

 Milti

 Zirņi

 Rauši

 Ķimenes

 Linsēklas

 Sīrupi

 Sulas

 Dāvanas

Kur nopirkt

Degustācija

Kontakti

Lapa atjaunota:

27.11.2018

 

MŪSU PRODUKCIJA - RUDZU IESALS

Tirgotājiem piedāvājam labas cenas un elastīgus sadarbības noteikumus.

Produkcijas pasūtījumi: +371 27334797, +371 64268690. 

pasutijumi@sianaukseni.lv

Rudzu iesals ir ar fermentiem, vitamīniem un mikroelementiem bagāta, dabiska izejviela maizes ražošanai.

SIA «NAUKŠĒNI» ražo un piedāvā patērētājiem divu veidu iesalus:

- rudzu sauso fermentēto (sarkano) iesalu;

- rudzu sauso nefermentēto (balto) iesalu.

Iesalu maizes mīklai pievieno plaucēšanas stadijā. Tas plaucējumā ievieš aktīvus fermentus, kuri nodrošina cietes labāku pārcukurošanos par maltozi, kā arī dod plaucējumam raksturīgo rudzu maizes aromātu, garšu un krāsu.

 

Iepakojums: 50 kg PP (polipropilēna maisi)

 

Piegādes noteikumi: Vidzemes reģions, Rīga 5 dienu laikā.

 

SIA NAUKŠĒNI piedāvā Visa SIA NAUKŠĒNI produkcija


Rudzu iesals, nefermentētsRudzu iesals, nefermentēts

SIA NAUKŠĒNI piedāvā RUDZU IESALS, NEFERMENTĒTS  papīra maisiņā ar caurspīdīgu logu 700 g

 Rudzu iesals ir ar fermentiem, vitamīniem un mikroelementiem bagāta, dabiska piedeva maizes cepšanai. Uzlabo rūgšanas procesu un maizes aromātu. No nefermentētā rudzu iesala cep saldskābmaizi.

Recepte: 3 – 3,5 kg rudzu rupjie milti, 100 g rudzu nefermentētais iesals, 1 sauja ķimenes, 1 paciņa raugs vai maizes mīklas ieraugs, 400 g cukurs, 100 g sāls.

Plaucējums: Ieber bļodā 0,5 kg rudzu rupjos miltus, 100 g nefermentēto iesalu, tam virsū atkal 0,5 kg rudzu rupjos miltus un tad ķimenes. Lej virsū apmēram 1 litru karstu ūdeni (82 – 85°C temperatūra). Samaisa un atstāj. Pēc 2 stundām ik pa brīdim maisa, kamēr plaucējuma masa sasniedz apmēram 45°C temperatūru. Apklāj ar dvielīti un liek siltā telpā rūgt.

Ieraugs: pēc 12 stundām plaucējumam pievieno 100 g ierauga vai paciņu rauga, samaisa un raudzē vēl 8 – 10 stundas. Pirms mīklas gatavošanas nelielu gabaliņu no ierauga atstāj un glabā ledusskapī nākošajai cepšanas reizei.

Mīkla: Sagatavotajam ieraugam pieliek 2 – 2,5 kg miltus, ~ 100 g sāli, ~ 400 g cukuru (pēc garšas), samīca un vēl stundiņu paraudzē. Veido kukulīti un cep 210 –220°C temperatūrā, apmēram stundu.

Nefermentētā rudzu iesala uzturvērtība 100 g: enerģētiskā vērtība 1545 kJ/365 kcal
Tauki: 1,0 g, tostarp: piesātinātās taukskābes 0,175 g. transtaukskābes 0 g, monopiesātinātās taukskābes 0,138 g. polinepiesātinātās taukskābes 0,687 g.
Ogļhidrāti: 77,43 g, tostarp: cukuri 77,43 g, polioli 0 g, ciete 0 g,
Šķiedrvielas: 8,28 g. Olbaltumvielas: 7,38 g. Sāls: 0 g.


Rudzu iesals, fermentētsRudzu iesals, fermentēts

SIA NAUKŠĒNI piedāvā RUDZU IESALS, FERMENTĒTS  papīra maisiņā ar caurspīdīgu logu 700 g

Rudzu iesals ir ar fermentiem, vitamīniem un mikroelementiem bagāta, dabiska piedeva maizes cepšanai. Uzlabo rūgšanas procesu un maizes aromātu. No fermentētā rudzu iesala cep rupjmaizi.

Recepte: 3 – 3,5 kg rudzu rupjie miltu, 100g rudzu fermentētais iesala, 1 sauja ķimeņu, 1 paciņa rauga vai maizes mīklas ierauga, 400 g cukura, 100 g sāls.

Plaucējums: Ieber bļodā 0,5 kg rudzu rupjos miltus, 100 g fermentēto iesalu, tam virsū atkal 0,5 kg rudzu rupjos miltus un tad ķimenes. Lej virsū apmēram 1 litru karstu ūdeni (82 – 85°C temperatūra). Samaisa un atstāj. Pēc 2 stundām ik pa brīdim maisa, kamēr plaucējuma masa sasniedz apmēram 45°C temperatūru. Apklāj ar dvielīti un liek siltā telpā rūgt.

Ieraugs: pēc 12 stundām plaucējumam pievieno 100 g ierauga vai paciņu rauga, samaisa un raudzē vēl 8 – 10 stundas. Pirms mīklas gatavošanas nelielu gabaliņu no ierauga atstāj un glabā ledusskapī nākošajai cepšanas reizei.

Mīkla: sagatavotajam ieraugam pieliek 2 – 2,5 kg miltus, ~ 100 g sāli, ~ 400 g cukuru (pēc garšas), samīca un vēl stundiņu paraudzē. Veido kukulīti un cep 210 –220°C temperatūrā, apmēram stundu.

Fermentētā rudzu iesala uzturvērtība 100 g: enerģētiskā vērtība1623 kJ / 383 kcal
Tauki: 1,1 g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,186 g, transtaukskābes 0 g, monopiesātinātās taukskābes 0,139 g, polinepiesātinātās taukskābes 0,675 g.
Ogļhidrāti: 81,96 g, tostarp cukuri 81,96 g, polioli 0 g, ciete 0 g.
Šķiedrvielas: 6,7 g. Olbaltumvielas: 7,96 g. Sāls: 0 g.

[uz augšu]

 

 

Par mums | Jaunumi |Produkcija| Kur nopirkt | Kontakti
Copyright © 2017 SIA NAUKŠĒNI